Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، علی حبیبی، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تأکید بر پرداخت بخشی از مطالبات معوق اساتید و کارکنان دانشگاه گفت: با توحه به رویکرد جدید ریاست دانشگاه مبنی بر پیاده سازی انضباط مالی، در صدد هستیم تا با حمایت و همراهی مسولان نسبت به کنترل هزینه ها در راستای درآمدها نظارت و کنترل بیشتری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیبی در این راستا اظهار کرد: انضباط مالی رعایت قوانین و مقررات موضوعه در مصرف نهایی با توجه به حجم گردش مالی در سطح بودجه مجموعه می باشد. لذا برای این امر برآورد دقیق توام با احتیاط منابع و کنترل هزینه ها الزامی است.

وی در ادامه تصریح کرد: یکی از روش های ایجاد انضباط مالی، تنظیم یک بودجه متوازن است که درآمد آن برابر با هزینه های آن باشد و یک توازن ایده آل بین درآمدها و مخارج مجموعه ایجاد کند. روش دیگر صرفه جویی خردمندانه، منطقی، استفاده بهینه از منابع در اختیار، ایجاد تعادل در منابع و مصارف و جلوگیری از تصدی گری در فعالیت ها است.

معاون توسعه و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در خصوص مدیریت منابع و هزینه ها اظهار کرد: منابع باید در چارچوب یک برنامه استراتژیک اجرا و صرف برنامه مزبور شود.

وی در خصوص اجرای کامل انضباط مالی در مجوعه گفت: با رعایت مواردی نظیر صرفه جویی، عدم افراط و تفریط، پر رنگ تر شدن نقش نظارت در مخارج و مصارف، اولویت بندی مصارف، مبارزه با فساد مالی، انضباط اجتماعی، دوری از تجمل گرایی، برنامه ریزی، شناسایی قوت و ضعف ها، گرفتن تصمیمات قاطع و اجرا در عمل، قانون گرایی مدیران و استفاده مناسب از منابع انسانی و نیروهای متخصص می توان به وضعیت قابل قبولی در بخش مالی و کنترل هزینه ها دست یافت.

حبیبی در پایان ضمن تشکر از توجه ویژه ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به گسترش و توسعه دانشگاه در کنار انضباط مالی اظهار امیدواری کرد: انشالله با مدیریت هزینه ها و همکاری و دلسوزی کلیه همکاران این مجموعه می توان افق روشنی را در راستای ارتقای کیفی و کمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی متصور شد.

انتهای پیام /

167 / 167 پرداخت معوقات دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران علی حبیبی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پرداخت معوقات دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران علی حبیبی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی انضباط مالی هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۴۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: استقلال مالی دانشکده علوم پزشکی چابهار پس از ۶ ماه تلاش بی وقفه و توجه ویژه دولت سیزدهم محقق شد و این نوید دهنده حل مشکلات بهداشتی و درمانی و ارتقای شاخص های سلامت منطقه جنوب سیستان و بلوچستان است.

منصور نعیم آبادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پس از استقلال مالی و افتتاح حساب ۲۷۰ میلیارد ریال برای نخستین بار پس از راه اندازی این دانشکده به حساب شبکه‌های بهداشت و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار واریز شد.

وی گفت: اعتبارات در قالب برنامه ۱۰۰ روزه و مبتنی بر عملکرد مراکز تحت پوشش تخصیص و به حساب واریز می‌شود و امیدواریم شاهد تحولی در خدمت‌رسانی به مردم عزیز منطقه باشیم.

وی تصریح کرد: تزریق اعتبارات در چندین مرحله ادامه خواهد داشت و از سوی دیگر نظارت بر عملکرد و نحوه هزینه کرد نیز موشکافانه توسط کارشناسان ستادی انجام خواهد گرفت.

سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی چابهار ضمن تقدیر از نگاه ویژه وزارت بهداشت به دانشکده علوم پزشکی چابهار و تقدیر از ‌حمایت‌های سرپرست دانشکده ابراز امیدواری کرد، در مدت کوتاهی بخشی از مشکلات زیرساختی و تجهیزاتی با رویکرد برنامه ۱۰۰ روزه مرتفع خواهد شد.

نعیم آبادی با اشاره به اینکه مشکلات بهداشتی و درمانی در جنوب سیستان و بلوچستان خیلی زیاد و محرومیت ها فراوان است مثلا در شاخص‌های بهداشتی، چابهار تنها منطقه‌ای است که پوشش سیستم شبکه آن ۵۰ درصد هست، افزود: شما در هیچ کجای کشور همچنین موردی را نخواهید دید، در همین استان سیستان و بلوچستان سراوان و زابل شاخص بهداشتی ۱۰۰ درصد است.

وی بیان کرد: سرانه‌ی تخت بیمارستانی در کل کشور به ازای هر یک‌هزار نفر ۱.۸ تخت در سیستان وبلوچستان ۹ دهم، جنوب بلوچستان  ۶ دهم و در چابهار (منطقه سواحل مَکُران)  ۴ دهم است این یعنی به این معنا است که در شهرستان های دشتیاری، زرآباد و قصرقند حتی یک تخت بیمارستانی وجود ندارد و حداقل در ۶ شهرستان حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار بیش از یک هزار و ۴۰۰ تخت تخت نیاز است تا به سرانه استاندارد کشوری در حوزه سلامت برسد.

به گزارش ایسنا، استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان ۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در شهرهای زاهدان، ایرانشهر، زابل و چابهار دارد.

دانشکده علوم پزشکی چابهار یکی از مراکز آموزش عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در شهر چابهار است که در هشت اسفند ۱۴۰۰ و جلسه ۲۵۸ شورای گسترش دانشگاه علوم پزشکی با تأسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در چابهار موافقت کرد و در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ رسما شروع به کار کرد و مدیریت سلامت ۶ شهرستان(شامل چابهار، کنارک، نیک‌شهر، دشتیاری، قصرقند و زرآباد) با یکهزار روستا و با جمعیت ۷۰۰ هزار نفر از منطقه بلوچستان را بر عهده دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه