Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا خوشدل رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره فعالیت‌ها و سیاست گذاری‌های این دانشگاه در راستای توسعه کمی و کیفی اظهارکرد:توسعه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران،با محوریت توسعه کیفی درحال انجام است؛ در واقع این دانشگاه درحال حرکت به سمت پیاده‌سازی استانداردهای آموزش پزشکی در رشته‌های علوم پزشکی و استانداردسازی نسبتِ اعضای هیئت علمی و فضای آموزشی برای رشته‌های غیرپزشکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه توسعه کیفی، ساماندهی رشته‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است؛ درواقع باید بتوانیم الگویی مناسبی را برای هرم رشته‌های تحصیلی عمومی و تکمیلی ایجاد کنیم تا فرآیند توسعه به صورت زنجیروار ادامه داشته باشد. همچنین با همکاری واحدهای استان تهران، درحال برنامه ریزی برروی آمایش رشته‌های تحصیلی هستیم تا بهم پیوستگی استانی و استفاده مشترک از ظرفیت‌های آموزشی ایجاد شود.

گذراندن دوره‌های کارورزی در بیمارستان‌ها

خوشدل ادامه داد: توسعه مهارت و کارآفرینی در رشته‌های موجود و رشته‌های جدید نیز، از دیگر برنامه‌های ما برای سال تحصیلی جدید خواهد بود. دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران باید به تربیت افراد ماهر معروف شود و فارغ التحصیلان آن در حوزه مهارت و کارآفرینی سرآمد باشند. در همین راستا برای دانشجویان جدید الورود، مراتب مهارت آموزی را توسعه خواهیم داد به طوری که لابراتواهای مهارتی افزایش پیدا خواهد کرد.

وی اضافه کرد: دانشجویان پس از گذراندن دوره مهارت آموزی، باید در دوره‌های کارورزی نیز شرکت کنند تا در مهارت خود متخصص شوند. در این زمینه، فیلد آموزش سرپایی و فیلد آموزشی بیمارستان‌ها فعال تر خواهد شد به طوری که درسال تحصیلی جدید، فیلدهای آموزش سرپایی تا 2.5 برابر افزایش پیدا خواهد کرد تا فارغ التحصیلان به راحتی بتوانند وارد بازار کار و حوزه مهارتی تخصصی خودشان شوند.

ساماندهی خدمات سلامت به مردم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران رسیدن به استانداردهای خدمات سلامت برای مردم از دیگر محورهای توسعه کیفی این دانشگاه دانست و تصریح کرد: به دنبال این هستیم که در ترم تحصیلی جدید، خدمات سلامت مناسبی را اعم از آموزش بهداشت، ارتقای سطح بهداشت جامعه، ارتقای وضعیت کلینیک‌های درمانی و بهبود وضعیت بیمارستان‌ها ارائه دهیم.

خوشدل درباره توسعه کمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: در این حوزه نیز توسعه علوم میان رشته‌ای در دستور کار قرار گرفته است. همچنین در علومی مانند هوش مصنوعی، سیستم‌های هوشمند و... که کشور می‌تواند در رقابت با سایر دانشگاه‌های جهان سرآمد باشد، با همکاری وزارت بهداشت و وزارت علوم، فعالیت‌های خوبی را انجام خواهیم داد.

وی ساماندهی مراکز تحقیقاتی را از دیگر برنامه‌های دانشگاه برای سال تحصیلی پیش رو دانست و عنوان کرد: خوشبختانه مراکز تحقیقاتی متعددی در واحد علوم پزشکی تهران موجود است اما از لحاظ امکانات و میزان توانمندی فنی در سطح یکسان قرار ندارند. لذا تلاش می‌کنیم با ایجاد آزمایشگاه‌های جامع و ساماندهی مدل کارکنان و اعضای هیئت علمی، شاهد تحولات خوبی در این حوزه باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در پایان خاطرنشان کرد: پیاده سازی نظام همگرای تحقیقات نیز از دیگر برنامه‌های اصلی ما در زمینه توسعه تحقیقات کاربردی خواهد بود. درواقع به دنبال انجام تحقیقات متصل و وابسته به یک دیگر هستیم. البته این فرآیند جز با تدوین نقشه جامعی برای انجام فعالیت‌های تحقیقاتی میسر نخواهد بود.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران کارآفرینی اشتغال دانشجویان علیرضا خوشدل

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران کارآفرینی اشتغال دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۶۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از به صدا در آمد زنگ خطر جمعیتی در کاشان به صدا درآمد و گفت: زایمان در سال ۱۴۰۲، پنج درصد کاهش یافت. - اخبار استانها -

عباس آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به هفته سلامت و کاهش پنج درصدی زایمان در سال 1402،  اظهار داشت: در سال 1401، هفت هزار و 325 زایمان در کاشان انجام شده بود که این تعداد در سال 1402 به شش هزار و 931 نفر کاهش یافته است.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای افزایش زایمان طبیعی و کاهش عمل سزارین، ابراز داشت: تعداد زایمان طبیعی در سال 1401، سه هزار و 187 نفر بود که این تعداد در سال 1402 به سه هزار و 317 نفر افزایش یافته است.

آزادی همچنین از افزایش زایمان‌های بی‌درد در کاشان خبر داد و گفت: با استفاده از روش‌های مختلف، زایمان‌های بی‌درد از 3.67 به 4.58 درصد افزایش یافته است در حالی که این رقم باید به 40 تا 50 درصد برسد تا بانوان خاطره خوشی از زایمان داشته باشند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای افزایش زایمان طبیعی با قرار دادن مشوق‌های مختلف تاکید کرد: تلاش برای افزایش زایمان طبیعی و بی درد در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.

وی نیروی جوان را عامل پیشرفت در همه عرصه‌ها دانست و گفت: اگر جمعیت نداشته باشیم، هر چقدر هم تکنولوژی داشته باشیم موفق نخواهیم بود و از این رو افزایش زاد و ولد جوانی جمعیت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

آزادی با اشاره به احترام و حمایت‌های لازم از مادران باردار، بر لزوم ترویج فرهنگ قناعت در جامعه تأکید کرد و گفت: در قدیم چندین خانوار در یک خانه سکونت داشتند و قناعت داشتند، اما امروز معتقدند هر یک نفر از فرزندان خانواده باید یک اتاق مجزا با همه امکانات داشته باشد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه امروز با پدیده پیری جمعیت و کهنسالی روبه‌رو هستیم، تصریح کرد: نیروی کار در کشورهای در حال توسعه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و از این رو جوانی جمعیت نقش بسزایی دارد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد