Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران گفت: دانشکده داروسازی در جشنواره‌های بین‌المللی خوش درخشیده است و مسئولان حوزه آموزش داروسازی باید توجه و حمایت بیشتری به این دانشکده کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاه‌های علوم پزشکی همواره به دنبال تربیت دانشجویان متخصص و متعهد هستند تا وقتی آنان پزشک، پرستار، داروساز، دندانپزشک و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. شدند به مردم کشورشان به‌صورت مستقیم خدمت کنند و در جهت ارتقای فرهنگ سلامت گام بردارند.

دانشجویان ایرانی به قدری توانمند و قوی هستند که می‌توانند در زمینه نانو، داروسازی، پزشکی، فناوری‌های نوین، پیراپزشکی و... رتبه‌های برتر علمی جهان دست پیدا کنند و نشان دهند که جوانان ایرانی دارای اقتدار علمی بالایی هستند. عزم دانشجویان علوم پزشکی ایران بر این است که دستاوردهای شگرفتی خلق کنند تا جهانیان برای رسیدن به علم پزشکی ایرانی، مجبور شوند که زبان فارسی را بیاموزند.

دانشگاه‌های ایرانی در حوزه پزشکی جایگاه بالایی در دنیا دارند که یکی از آن‌ها دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران است. این دانشگاه در حوزه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و... افتخارات متعددی در ایران و جهان کسب کرده و به دنبال ترویج فناوری پزشکی و ارتقای علم و فناوری در حوزه پزشکی است.

درخشش دانشجویان دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در سال‌های مختلف جزو افتخارات جمهوری اسلامی ایران بوده که توانسته فرهیختگانی نوآور، خلاق و با استعداد به جامعه بشریت تحویل دهد. در همین راستا با زهرا جعفری‌آذر، عضو هیئت علمی و رئیس دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران به گفتگو نشسته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

تربیت نیروی متخصص و متعهد در حوزه پزشکی برای حل مشکلات کشور

آنا: مهم‌ترین کارکرد دانشگاه‌های علوم پزشکی با توجه به رسالتی که دارند چیست؟

جعفری‌آذر: مهم‌ترین کارکرد دانشگاه‌‌های علوم پزشکی تربیت نیروی متخصص و متعهد است که بتوانند علی‌رغم سختی‌ها، مسیر رشد و تعالی را طی کرده و با توجه به ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود، زمینه حل مشکلات کشور را فراهم کنند.



جوانان این مرزوبوم ظرفیت بالایی دارند که در حوزه پزشکی به موفقیت‌های بسیاری دست پیدا کرده تا بتوانند مسائل کشورشان را در تمام عرصه‌ها حل کنند و در جهت اعتلای کشور در دنیا گام بردارند.

اعتماد به جوانان رمز موفقیت ایران در زمینه پیشرفت علمی است

آنا: رمز موفقیت ایران برای پیشرفت در حوزه علم و فناوری پزشکی چیست؟

جعفری‌آذر: کنار گذاشتن تعارف‌های بی‌جا و مصلحت‌های بی‌مورد، نمایش ظرفیت‌های موجود به نسل جوان و اعتماد به آن‌ها و مشارکت دادن جوانان با زمینه‌هایی که در آن‌ها مستعدتر هستند، رمز موفقیت ایران در زمینه علمی است. تکیه به نیروی جوان ایرانی همیشه برای کشور مفید بوده و موجب پیشرفت و سربلندی روزافزون ایران شده است‌.


دانشجویان و جوانان با ظرفیت خوبی که دارند می‌توانند ایران را به قله علم و فناوری برسانند تا اقدار ایرانیان در حوزه علم را به رخ جهانیان بکشانند.

آنا: دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از چه سالی تاسیس شده است؟ چه تعداد دانشجو و استاد در این دانشکده مشغول به فعالیت هستند؟

جعفری‌آذر: دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی در سال ۱۳۶۵ توسط مرحوم محمدباقر شایورد تأسیس شد و تا سال ۱۳۸۶ مدیر این واحد بود و نسبت به تربیت دانشجو در رشته داروسازی با موفقیت اهتمام داشت. با تغییر مدیریت واحد در اواخر سال ۱۳۸۶ و حضور ریاست جدید سیدمهدی رضایت، این واحد توسعه کمّی و کیفی پیدا کرد.

پس از تجمیع برخی واحدهای پزشکی، دانشکده داروسازی و علوم دارویی ذیل دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران قرار گرفت. این دانشکده در حال حاضر حدود یک هزار و ۶۰۰ دانشجوی فعال و ۴۶ عضو هیئت علمی دارد.


درخشش دانشجویان داروسازی دانشگاه علوم پزشکی‌ آزاد تهران در جشنواره‌های بین‌المللی

آنا: دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بعد از دانشگاه‌های تهران و مشهد از نظر درصد قبولی در رتبه سوم کشور قرار گرفته است و بیش از ۹۵ رصد شرکت‌کنندگان قبول شده‌اند. درباره این‌ موضوع تضیح دهید.

جعفری‌آذر: برای اولین بار نیست که دانشجویان داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی به موفقیت‌های بالا دست پیدا کرده‌اند. دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران سال‌هاست که در جشنواره‌ و کنگره‌های ملی و بین‌المللی خوش درخشیده‌اند و این موفقیت نتیجه زحمات دانشجویان و حمایت اساتید و مدرسان مجموعه است. مسئولان حوزه آموزش داروسازی باید توجه و حمایت بیشتری به دانشکده علوم دارویی کنند.


معرفی دانشجویان داروسازی به داروخانه‌ها و صنایع برای اشتغال به کار

آنا: دانشکده داروسازی برای اشتغال دانشجویان چه اقداماتی انجام می‌دهد؟

جعفری‌آذر: خوشبختانه رشته داروسازی زمینه‌های فراوانی برای فعالیت دانشجویان از داروخانه گرفته تا صنعت دارد و اغلب دانشجویان فارغ‌التحصیل داروسازی در ایران و سایر کشورهای جهان جذب داروخانه‌ها می‌شوند.

دانشجویان داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نیز به علت سطح بالای آموزش‌ها به سرعت جذب بازار کار می‌شوند. همچنین با معرفی دانشجویان در ترم‌های آخر تحصیلی به کارخانه‌های داروسازی زمینه حضور آن‌ها را در صنعت داروسازی و معاونت‌های غذا و دارو و... فراهم می‌کنیم.


آنا: توصیه شما به کسانی که می‌خواهند رشته داروسازی را انتخاب کنند چیست؟

جعفری‌آذر: رشته داروسازی اقیانوسی از فرصت‌ها و ظرفیت‌هاست اما حرکت در این اقیانوس در صورتی با موفقیت همراه است که با شناخت و تلاش فراوان همراه باشد.

رشته داروسازی و صنایع مرتبط با آن، قابلیت دارند که مشکل بیکاری نیروهای جوان را در حد بالا و با کیفیت مطلوب حل کنند اما این مهم در صورتی قابل حصول است که نسل جوان با شناخت و آگاهی به این رشته وارد شوند تا در مسیر بعضاً ناهموار پیش رو دچار دلسردی نشوند.

* گفتگو از علیرضا محمدی

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: دارو داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران پیشرفت علمی علیرضا محمدی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشجویان داروسازی دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی رمز موفقیت ایران رشته داروسازی حوزه پزشکی بین المللی جعفری آذر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۹۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم‌الهدی، همسر ابراهیم رئیسی

رئیس دانشگاه تهران با صدور احکامی همسر رئیس‌جمهور و معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور را به‌عنوان عضو هیأت اجرایی جذب دانشکده خانواده این دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش مهر، دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران امروز با حضور انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور، قاسم عمو عابدینی معاون وزارت علوم تحقیقات و فناوری، محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا افتتاح شد.

رئیس دانشگاه تهران در این مراسم با اعطای حکمی انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور را به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی و منصوب کرد.

خزعلی در واکنش به این حکم گفت: من هیچ مسئولیتی را اگر نتوانم کار کنم قبول نمی‌کنم.

محمد مقیمی، همچنین جمیله علم الهدی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیس جمهور را به عنوان عضو دیگر هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی کرد.

در ادامه رئیس دانشگاه تهران فاطمه یزدیان دانشیار دانشکدگان علوم وفناوری‌های میان رشته‌ای را به ریاست این دانشکده منصوب کرد.

دیگر خبرها

  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • همسر ابراهیم رئیسی و انسیه خرعلی از یکجا پُست جدید گرفتند
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم‌الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم