Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)،‌ هیئت موسسه انستیتو صلح، رسانه و حکومت داری خوب افغانستان با حضور در دانشکده دندانپزشکی و بیمارستان فرهیختگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از نزدیک با امکانات آموزشی و  پژوهشی این دانشگاه به منظور همکاریهای دوجانبه آشنا شدند.

احمد کمیل میرشاد بیک  رئیس موسسه،  مجد رحمتی  معاون موسسه، مجد واسع پاینده مسئول برنامه راه اندازی دانشگاه طب و بیمارستان و  شجاع محسنی رئیس کمیته علمی موسسه اعضای این هیئت بازدیدکننده را تشکیل می دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا خوشدل رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، غلامرضا حسن زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، افشین حراجی رئیس دانشکده دندانپزشکی، کریمی مریدانی رئیس دانشکده بهداشت، مهناز قمی رئیس دانشکده شیمی دارویی،  زهرا جعفری آذر رئیس دانشکده داروسازی و علوم دارویی، طاهره نصرآبادی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی،  وطن پور مسئول EDO دانشگاه و جمعی از معاونان دانشکده دندانپزشکی و علیرضاجعفری نعیمی، مدیر امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نیز در این بازدید ایشان را همراهی می‌کردند.

در ابتدا خوشدل، ضمن خیر مقدم به بازدیدکنندگان گزارش مبسوطی از ظرفیت‌های این دانشگاه، دانشکده ها و بیمارستانهای تابعه از جمله: تعداد دانشجویان، اعضای هیات علمی، فارغ التحصیلان، موفقیت های علمی پژوهشی (تالیف کتب و  مقالات ISI  وحضور چشمگیر اعضای هیات علمی در کنفرانسهای بین المللی) و  توان علمی کارکنان را بیان کرد.

سپس بازدیدکنندگان از نزدیک با امکانات دانشکده دندانپزشکی شامل اندودنتیکس، اورال پاتولوژی، بیماریهای دهان فک و صورت، پریودانتیکس، پروتزثابت، پروتزمتحرک، ترمیمی، جراحی دهان فک و صورت، رادیولوژی دهان و فک و صورت، کودکان، مرفولوؤی، مواد دندانی و آزمایشگاه علوم پایه  آشنا شدند و در جریان ظرفیت آموزشی، علمی، پژوهشی و فرهنگی قرار گرفتند.

بر اساس همین گزارش معاونان و روسای دانشکده‌ها  ضمن اعلام آمادگی به معرفی توانمندی‌های این دانشگاه پرداختند که در این راستا تبادل استاد و دانشجو، ارائه فرصت‌های تحصیلی از جمله سمپوزیوم، وبینارها و ورک شاپ مطالعاتی برای استادان و پژوهشگران ایرانی و افغانستانی  و برگزاری دوره‌های حضوری و مجازی برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مطرح شد.

در ادامه تیم بازدیدکننده ضمن بازدید از بیمارستان فرهیختگان با امکانات و توانایی های بخشهای مختلف  آن آشنا شدند. 

شایان ذکر است  گنجی قائم مقام بین المل دانشگاه و امور دانشجویان بین‌الملل نیز با حضور در بیمارستان فرهیختگان مطالبی در خصوص طراحی بیمه ی مشترک برای افغان های مقیم ایران، پیاده سازی توریست درمانی برای بیماران افغانستان، طراحی، استانداردسازی و پیاده سازی ساخت بیمارستان، تهیه، خرید و تجهیز کردن بیمارستان، تامین نیروی انسانی بیمارستان،  برگزاری دوره های کوتاه مدت برای آموزش نیروی انسانی بیمارستانی در افغانستان بیان کرد و  همچنین پیشنهاد شد که برای پشتیبانی نیروی انسانی در مراحل اولیه نیز همکاری لازم انجام خواهد گرفت.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1086886 برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی تهران صلح افغانستان دانشگاه آزاد اسلامی انستیتو صلح و رسانه افغانستان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران صلح افغانستان دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران دانشکده دندانپزشکی رئیس دانشکده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۰۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با انتشار اطلاعیه‌ای نسبت به حواشی برخی انتصابات رییس دانشگاه در این دانشکده واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، رییس دانشگاه تهران در مراسم افتتاح دانشکده تازه تاسیس خانواده این دانشگاه جمیله علم الهدی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی را به عنوان هیأت اجرایی جذب هیأت علمی و انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور را نیز به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی این دانشکده منصوب کرد.

اقدام رییس دانشگاه تهران در دو انتصاب فوق واکنش های زیادی همراه داشت که روابط عمومی دانشکده علوم خانواده این دانشگاه در این خصوص توضیحی ارائه داد که متن آن به شرح ذیل است:

«در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛
•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.
• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه
• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت
• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری
• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده
• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده
• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده
• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)
دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)
مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)
مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم‌الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات
  • خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور